This page is not ready yet and might have incorrect information. Please contact us info@mrizizanave.al

Menuja jone

Using incredible Albanian organic products, fresh meat and wild fish prepared on site every day, and paired with ingredients so good they really speak for themselves.

Mezet tona

Tregjnat

Seleksion i turshive dhe ullinjtë tonë 150 Lek

Seleksioni i Laknurve

Byrek me kungull me qafë dhe mazë, byrek me groshë Kallmeti, dhe Peta e misrit me pras dhe hithë. 200 Lek

Djathë e pastërma

Djathërat, gjiza, pastërmatë dhe kyrmoxhakët janë prodhim i yni. 250 Lek

Buka në kosh

Bukët tona tradicionale me misër dhe grurë vendi, te bluar në mullirin tonë, të ardhuna me t'tharm dhe të pjekur në furrë druri. 150 Lek

Sallatna

Perime

Perimet e stinës të zieme dhe të pjekuna. 300 Lek

Kërtollat

Patatet 6 muajt e verës janë të zonës sonë, 6 muajt e dimrit vijnë nga zona e Kelmendit. 250 Lek

Sallata e tokës tonë 250 Lek

Të parat

Jufkat e freskëta me boronicë dhe mazë 450 Lek

Strajca brumi me mish pate dhe krem shpenkuqe 450 Lek

Orizi jonë me shpenkuqe 450 Lek

Orizi jonë me boronicë 450 Lek

Mish e lakna në vegsh 200 Lek

Groshë kallmet dhe pastërma 200 Lek

Mishnat

Keci në furrë me trumzë 1200 Lek

Shishqebabë deleje 1000 Lek

Pula me orizin tonë 1000 Lek

Pulëhine me krem gështenje 1000 Lek

Krane me mish derri 600 Lek

Salsiçja e freskët prodhuar në shtëpi me mish derri 
 me qervish misri 600 Lek

Byfteku me viç tamlit dhe kosi i terun 600 Lek